IP Telefonie
van Esprit Telecom

Meer flexibiliteit en efficiency tegen lagere kosten
28.01.2012 12:21

Esprit Telecom en Infradata starten intensieve samenwerking

Almere/Leiden, 9 november 2011 – Esprit Telecom en network integrator Infradata starten een zeer intensieve samenwerking voor de komende vijf jaar. Na een zorgvuldig selectietraject heeft Esprit Telecom gekozen voor de best-of-breed oplossing van Infradata op basis van netwerkinfrastructuur van Juniper Networks, MRV en Acme Packet.


Met het baanbrekende nieuwe netwerk kan Esprit Telecom haar klanten een nog betere performance, stabiliteit en uitgebreide Quality of Service bieden.

Karl Heinz van der Made, directeur Esprit Telecom: "Dankzij de flexibiliteit en expertise van Infradata zijn wij in staat om een next generation netwerkinfrastructuur te bouwen die schaalbaar, flexibel en toekomstgericht is. Met deze netwerkinfrastructuur wordt de beschikbaarheid, de kwaliteit van onze dienstverlening en de beveiliging tegen ongewenste acties van derden verder verhoogd. Esprit Telecom biedt met dit nieuwe netwerk de beste service aan MKB Nederland."

Esprit Telecom zal ondersteund worden door de design-, implementatie- en supportservices van Infradata. "Esprit Telecom is vorig jaar een zeer ambitieus project gestart waar wij zeer positief op gereageerd hebben. Ze hadden het idee om een nog niet eerder gerealiseerd netwerk te bouwen dat zeer toekomstgericht is en nog meer voordelen zou bieden aan haar klanten. Dankzij onze expertise en het doorzettingsvermogen van beide partijen zijn we tot een resultaat gekomen die er zeker mag zijn", aldus Leon de Keijzer, Managing Director van Infradata.

Jasper Jans, network engineer Esprit Telecom, over de samenwerking met Infradata en Juniper Networks: "Juniper en integrator Infradata begrepen onze uitdagingen en vraagstukken volledig. Als een van de weinige partijen durfden zij ons een netwerk design te presenteren welke ik voorheen nooit overwogen zou hebben. Lees meer over dit gehele traject in de blogpost van Jasper Jans door hier te klikken.

Over Esprit Telecom

Esprit Telecom is een onafhankelijke telecom & IT dienstverlener voor zakelijke en non-profit organisaties in Nederland. Esprit Telecom maakt gebruik van alle vooraanstaande netwerkproviders en levert daardoor op elke plek in Nederland de best passende infrastructuur en bijbehorende diensten. Esprit Telecom is genomineerd voor de Computable 2011 Award netwerk- en communicatieleverancier van het jaar.

 

 


Wilt u meer infomatie?
Bel 088 0068 170