IP Telefonie
van Esprit Telecom

Meer flexibiliteit en efficiency tegen lagere kosten

Glasvezel

Op steeds meer plaatsen in Nederland komt glasvezel beschikbaar. Glasvezelverbindingen hebben grote voordelen ten opzichte van andere verbindingen zoals SDSL en ADSL:

  • Vrijwel onbeperkte capaciteit en daardoor toekomstvast.
  • Betrouwbare technologie.
  • Lage onderhoudskosten.
  • Geschikt voor alle soorten dataverkeer (internet, televisie, backup) en spraak.

 

Is glasvezel interessant voor uw organisatie ?

Om te kunnen communiceren met uw klanten, leveranciers en personeel beschikt uw organisatie over diverse verbindingen voor data en telefonie. Tegenwoordig kunnen al deze informatiestromen worden getransporteerd over één verbinding. Welke type verbinding voor u geschikt is hangt af van uw bedrijfsgrootte en bedrijfsbehoefte, maar ook van de beschikbaarheid op uw locatie. Vraagt uw bedrijf om een snelle verbinding vanaf 10 Mb/s dan is glasvezel mogelijk interessant voor u.

Esprit Telecom kan alle mogelijke breedbandoplossingen bieden waaronder glasvezel van alle operators in Nederland (o.a. KPN glasvezel, Eurofiber glasvezel).

Glasvezel Upgrade Garantie

Indien blijkt dat glasvezel het meest geschikt is voor uw onderneming, maar glasvezel is op uw locatie nog niet beschikbaar dan kunt u profiteren van de Esprit Telecom Glasvezel Upgrade Garantie. Dit houdt in dat u gedurende het contract voor uw huidige verbinding met Esprit telecom kunt overstappen naar glasvezel.

Alles over internetverbinding.
Meer informatie over VoIP
Lees over Telefonie
Informatie over Bedrijfsnetwerken

Meer informatie over Internetverbinding?

  • Downloads

Wilt u meer infomatie?
Bel 088 0068 170